Vaihto-oppilaaksi

Hämeenlinnan seudun Rotaryt lähettävät vuosittain ympäri maailmaa kahdesta viiteen 16–18 vuotaiasta nuorta joka vuosi. Vuosivaihtoon lähdetään yleensä lukiosta tai muusta toisen asteen oppilaitoksesta, sen ensimmäisen vuoden jälkeen. Rotary-vaihto on turvallinen, edullinen sekä upeita verkostoja ja ystävyyssuhteita luova tapa kohdata maailma.

Pyydä lisätietoja hakemisesta

sähköpostilla vaihtoon@vanajavedenrotaryt.fi

puhelimella GSM 050 433 0134

tutustu vaihto-ohjelmaan tarkemmin verkossa tästä linkistä >>