Palveluprojektit

Sotiemme veteraanit

Perinteeksi muodostunut ilveskotivierailu toteutetaan vuosittain yhteistyössä Panssariprikaatin kanssa. Juhlavan hetken yhteydessä klubi on muistanut Ilveskodin virkistystoimintaa pienellä lahjoituksella.

Lääkäripankki

Lääkäripankki toimii yhtenä Suomen Rotary- Finlands Rotary ry:n humanitaarisena palvelusektorina ja sillä on oma johtoryhmä, joka raportoi Suomen Rotary ry:n hallitukselle. Vanajaveden rotaryt ovat aktiivinen toimija lääkäripankissa.

Päättyneet

Nuorisotakuu

Vanajaveden Rotaryt on lahjoittanut useita nuorten työseteliä Hämeenlinnan kaupungin, ”nuorta ei jätetä kampanjaan”, vuosina 2014-2016. Parikymmentä hämeenlinnalaista nuorta työllistyi ensimmäiseen kesätyöpaikkaansa ja sai kokemuksia työelämästä Vanajaveden klubin tuella.